MENY

Thomas Dybdahl

 • Sted:  Sky: skraperen
 • Dato: fredag 26. april 2013
 • Tid:  20:30
 • Dørene åpner:  20:00
 • Pris:  475 + bill. avgift
 • Last ned vergeskjema >>
 • Utsolgt

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

Sky: skraperen

Sky: skraperen

Adr.: Ulrikens topp

Web:  http://www.skyskraperen.no

Thomas Dybdahl

Følg bergen live

Thomas Dybdahl

Etter tre års ventetid er det endelig klart for et nytt studioalbum fra Thomas Dybdahl, innspilt i Henson Recording Studios i Los Angeles i samarbeid med den svært anerkjente produsenten Larry Klein (Joni Mitchell, Shawn Colvin, Herbie Hancock).

Albumet har fått tittelen What´s Left Is Forever og musikalsk peker det mot et vestkystinspiriert og enda mer melodiøst lydbilde enn på sine forrige album og med seg denne gangen har Thomas hatt fantastiske studiomusikere som tidligere har jobbet med blant annet Bob Dylan, Alison Krauss/Robert Plant.

Fredag 26. april er det mulig å oppleve Thomas Dybdahl på Ulrikens topp 643 meter over havet, i restauranten Skyskraperen, der Thomas vil presentere smakebiter fra det nye albumet for en ytterst eksklusiv forsamling. Det er kun plass til femti publikumemre. Thomas Dybdahl opptrer solo, kun med gitar og vokal. Dette blir ren magi. Billettprisen inkluderer t/r-reise med Ulriksbanen.  Det er mulig å forhåndsbestille treretters middag i i restuaranten i forkant av konserten. Send mail til post@bergenlive.no om du ønsker mer informasjon om kombinasjonen middag/konsert.

 • Sted:  Sky: skraperen
 • Dato: fredag 26. april 2013
 • Tid:  20:30
 • Dørene åpner:  20:00
 • Pris:  475 + bill. avgift
 • Konserten er utsolgt

"Da arbeidet med mitt nyeste album begynte for alvor rundt juletider 2011 var ideen å lage en plate som på mange måter skulle være en motsetning til forrige. Hvor den forrige var løs skulle denne være stram, hvor sist var kald skulle denne være varm, hvor forrige var vag skulle denne være klar og hvor inspirasjonen for sist kom mest fra soul og klassisk skulle denne være et stort vått kyss til alle gode låtskrivere som kunne sies å ha operert med minst en fot i popverden. Så etter en god stund, fullstendig innsvøpt i musikken til alt i fra Milton Nascimento's fantastiske Clube Da Esquina til samarbeidet mellom Jimmy Webb og Glen Campbell begynte sangene jeg lagde å få den formen og feelingen jeg var ute etter." - Thomas Dybdahl

I tiden som har gått siden forrige gang har Thomas, tillegg til å skrive og innspille sitt nye album, vært aktiv med forskjellige sideprosjekter deriblant filmmusikk i den kritikerroste filmen Eventyrland, samt laget musikk til den svenske filmen Skumringstimen, en filmatisering av Johan Theorins prisbelønte bok med samme navn.  Og når NRK Lydverket i sin aller siste sending skulle oppsummere 10 år på skjermen i slutten av 2012 ble Thomas invitert til å opptre live hvor han gjorde en fantastisk versjon av From Grace fra debutlabumet som kom i 2002.

I februar i år spilte Thomas Dybdahl på By:Larm i Oslo for et fullsatt Sentrum Scene til fantastiske anmeldelser hvorpå Dagbladet skrev “Thomas er definitivt tilbake - og i form. Det lover godt foran albumslipp” i sin oppsummering av By:Larms høydepunkter, og VG trillet en femmer for konserten. 

Første singel ut fra det kommende albumet er vakre Man On A Wire.

"Den handler vel kanskje mest om å se seg selv og livet sitt fra utsiden. For å gjøre dette er det av og til nødvendig å ta et skritt ut og det er ikke alltid man liker det man ser. Kanskje er det også noen ting man ikke trenger å vite, fort gjort å bli litt svimmel"

 -Thomas Dybdahl

I slutten av april legger han altaå ut på en kort, ekslusiv miniturné hvor han spiller små intime steder i forhold til hva han vanligvis gjør i Norge. Dette vil være en helt unik mulighet for å oppleve Thomas Dybdahl presentere nytt materiale fra scenen i helt spesielle omgivelser.

 Datoer er :

24.apr Oslo / Grefsenkollen Scene

25.apr Trondheim / Cafe Løkka

26.apr Bergen / Skyskraperen, Ulriken

27.apr Stavanger / Egenes Kolonihage

Billetter er i salg fra mandag 15. april kl 09:00. NB! : Begrenset antall billetter i salg på alle spillesteder 

Singelen Man On A Wire slippes 22. april, albumet What´s Left Is Forever slippes september 2013.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER