> Denne gangen "/>
MENY

Thomas Dybdahl

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Thomas Dybdahl
Play

Følg bergen live

Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahls sjuende soloalbum “The Great Plains” ble sluppet 24. februar 2017, fire år etter at “What’s Left Is Forever” debuterte på topp av salgslistene.  Som seg hør og bør har "The Great Planes" fått fantastisk mottakelse fra musikkpressen!

Denne gangen har Thomas jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe. Bandet på platen består av Nikolai Eilertsen (Bigbang, Elephant 9) på bass, Pål Hausken (In The Country, Monica Heldal) på trommer og Thomas Dybdahl og Kåre Vestrheim på det meste annet av gitarer og tangenter.

“Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet og jeg orker nesten ikke å vente til februar med å dele musikken og få kommet meg på turne med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser.  Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå.” Thomas Dybdahl


  • Sted:  USF Verftet
  • Dato: torsdag 20. april 2017
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  420/370 + billettavgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Support:  Siv Jakobsen
  • Kjøp billetter

Konsertdato er endret til 20. april, se melding fra Thomas Dybdahls management:

Vi er svært lei oss for å måtte flytte Thomas Dybdahls opptreden i Bergen fra 1. mars til 20. april.  Grunnen til dette er at albumet kommer ut i hele Europa imorgen.  Vi har dermed fått TV-opptreden i utlandet på samme dag som Bergen.  Vi har jobbet intensivt for å forsøke å endre dette.  Det er et vanskelig valg da vi ikke har mulighet til å gjøre TV på en annen dag.  Thomas og bandet gleder seg virkelig til å spille i Bergen og synes dette er veldig trist. 

Vi håper det er et lite plaster på såret at vi tar med den talentfulle Siv Jakobsen som spesiell gjest i Bergen torsdag 20. april. Mer informasjon om henne på www.sivmusic.com 


Billetter til opprinnelig dato (1. mars) gjelder også ved den nye konsertdatoen. Har du kjøpt billett, men ikke kan benytte den ved nye konsertdato refunderes billetten innen 15. april 2017. 

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER