MENY

Tore Renberg, Tønes & Karl Ove Knausgård

 • Sted:  USF Verftet
 • Dato: onsdag 29. oktober 2014
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  320 + bill. avgift
 • Studentpris:  270 + bill. avgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Last ned vergeskjema >>
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Tore Renberg, Tønes & Karl Ove Knausgård

Følg bergen live

Tore Renberg, Tønes & Karl Ove Knausgård

Tore Renberg, Karl Ove Knausgård og Frank «Tønes» Tønnesen står på samme scene denne høsten. Stavangerforfatteren bak Mannen som elsket YngveKompani Orheim og fjorårets brakroman Vi ses i morgen legger ut på eksklusiv miniturné der Bergen får besøk i dag, onsdag 29. oktober. Dette skjer nå! Og så skjer det aldri igjen.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er ståplasser på dette arrangementet. Opprinnelig var det planlagt å ha en kombinasjon av sitte- og ståplasser, men det viser seg at det ikke lar seg gjennomføre i praksis på en hensiktsmessig måte. Det er selvsagt sittegrupper i bakkant, i barområdet, men i selve salen er det altså kun ståplasser. Vi forventer et publikumstall på mellom 550 - 600 i kveld slik at det vil være godt med plass.

Dørene åpner kl 19.00. Forestillingen starter kl 20.00 og varer i omlag 2 timer 10 minutter pluss en pause midt i. 

 • Sted:  USF Verftet
 • Dato: onsdag 29. oktober 2014
 • Tid:  20:00
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  320 + bill. avgift
 • Studentpris:  270 + bill. avgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Kjøp billetter

"Forfatter-superbandet gjenoppsto etter 19 år!"  Dagbladet var tilstede når Lemen re-debuterte i Stavanger Konserthus 3.10, les mer her  >>

Tore Renberg leser og presenterer sin nye roman, Angrep fra alle kanter, oppfølgeren til Vi ses i morgen.

Karl Ove Knausgård intervjuer Renberg og leser eget materiale.

Renberg, Knausgård og Tønes samtaler om minner, om hvem de en gang var og hvem de ønsket å bli.

Tønes spiller et spesialkomponert sett.

Og til slutt: Knausgård setter seg bak trommesettet. Renberg griper mikrofonen. De henter fram Lemen, bandet deres fra studietiden.

 

Multitalentet Tore Renberg bryter alle sjangergrenser når han presenterer denne sjenerøse forundringspakken: En kveld for samtaler, vennskap, litteratur, historier og musikk. En enestående kveld der de store øyeblikkene og de underlige overraskelsene popper opp, ustanselig, overalt.

En forundringspakke som aldri kommer tilbake. En alt-i-ett kveld man sent kommer til å glemme.

Det unike showet gjester:
Stavanger (Stavanger Konserthus) Fredag 3. oktober
Oslo, (Sentrum Scene) Tirsdag 14. oktober
Trondheim (Samfundet) Onsdag 15. oktober.
Bergen (USF Verftet) Onsdag 29. oktober
Og bare da.

Sagt om Tønes og Tore Renberg:
«Tror jeg var den yngste på Rockefeller i går kveld for å se @toenes og @ToreRenberg småprate/synge om seg selv. Ungdommen går glipp av ting.» Linnéa Myhre @linniiie

Om de medvirkende:
Tore Renberg (f. 1972) debuterte i 1995 og har siden utgitt bøker i de fleste sjangre, samt skrevet for film og scene. Renberg har et stort lesende publikum, bøkene hans er prisbelønt og oversatt til en rekke språk. I 2013 kom den nyskapende thrilleren Vi ses i morgen. Den var første bok i Teksas-serien. Med denne romanen fornyet Tore Renberg spenningsromanen, til stor applaus fra lesere og kritikere. I høst utgir Renberg Angrep fra alle kanter, en roman av samme kaliber.

Karl Ove Knausgård (f.1968) debuterte i 1998 med romanen Ute av ver­den. For denne boken ble han, som første debutant noensinne, tildelt Kriti­kerprisen. Siden har han skrevet romanene En tid for alt (2004) og Min kamp (2009–2011), som har frambrakt en helt unik respons og gjenkjennelse hos lesere verden over. Knausgård har mottatt mange litterære priser, blant annet Brageprisen og Gyldendalprisen, og han er blitt nominert til Nordisk Råds littera­turpris, Independent Foreign Fiction Prize, IMPAC-prisen og Best Translated Book Awards. Bøkene hans er oversatt til 20 språk.

Frank Tønnesen (f. 1972) er mest kjent under artistnavnet Tønes, og ikke minst sine underfundige tekster. For sitt forrige album Sån av Salve hamstret sokndølen kritiker-seksere, årets album-jubel og fikk Spellemannspris for både tekst og vise. Tønnesen har gitt ut sju album og mottatt Prøysenprisen, Dialektprisen og blitt kåret til Årets Sokndøl to ganger.

Lemen var en kvintett bestående av Tore Renberg, Karl Ove Knausgård, Yngve Knausgård, Knut Olav Homlong og Hans K. Mjelva. De ga to legendariske konserter i Bergen våren 1995. Bandet har ikke vunnet noen priser.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER