MENY

Turbonegro vs A–Laget

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Turbonegro vs A–Laget
Play

Følg bergen live

Turbonegro vs A–Laget

Det er umulig å ikke like A-laget. Bergensgruppen med de drøyeste tekstene, stødigste og mest fengende beatsene og friskeste liveshowet har rett og slett en helt egen evne til å få publikum med seg på fest! De er blitt omtalt som Lars Vaulars grisete lillebrødre av Lydverket. Helt fortjent, selvsagt.

  • Sted:  USF Verftet
  • Dato: lørdag  9. mars 2013
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Pris:  350 / 300 + bill. avgift
  • Alder:  18 år
  • Kjøp billetter

Med mikstapeserien "Nokke Feita" og låter som "Funksjonshemmet" og "Bakerst i bussen" har A-laget hatt lokalt herredømme en stund, men nå har endelig resten av landet også fått øyne og ører opp for Vågard, Girson, Store-P/Pete'n og DJ Boge. 

Med til historen hører det at Girson er relativt rett rundt hjørnet med utgivelse av en solo-EP treffende og herlig titulert "Turboneger", selvsagt med tillatelse fra originalene i Turbonegro, bandet som de nå skal være helt spesielle gjester for på nyåpnete USF!

Ringen er definitivt ikke sluttet, men det blir garantert moro både bak scenen, på scenen og i salen lørdag 9. mars når Turbonegro og A-laget braker sammen for første gang på samme scene!

Når A-laget slapp sin første EP i 2012 var det til strålende kritikker. Aftenposten mente A-laget var verdens beste rapgruppe akkurat nå, og flere påpekte hvor naturlig A-lagets drøye musikk føles. Sommeren 2012 spilte A-laget på de store, norske festivalene - med tre mixtapes, et uoffisielt gatealbum og en EP i bagasjen. Hundrevis av mennesker rappet med på gamle mixtapelåter, ord for ord. Dette er mer enn hype.

Med tekster tydelig inspirert av et liv under Bergens notorisk regntunge skyer, med føttene trygt plassert på våt brostein i smale gater, smitt og smau, og et lydbilde hvor amerikansk, basstung sørtatsrap blander seg med R’n’B og europeisk elektronisk musikk, skiller A-laget seg drastisk fra andre norske rappere. I tekstene balanseres en voldsom sjølsikkerhet med en sår og ærlig utlevering av usikkerhet og indre demoner. A-laget gir deg både sex og klamydia, rus og bakrus, sjøltillitt og sjølforrakt - alt i en herlig, uanstrengt blanding

Til Turbonegro >>

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER