MENY

Monica Heldal

Lille Ole Bull

Lille Ole Bull

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Monica Heldal
Play

Følg bergen live

Monica Heldal

To år etter at hun slapp et debutalbum av sjeldent kaliber, slo Monica Heldal til med oppfølgeren “The One In The Sun”. Albumet kom 8. april, og både norske og utenlandske musikkanmeldere måtte finne frem adjektivordboken for en ny runde med lovord! 

Konsertpublikumet har også mye å se frem til, fra en artist som har finpusset liveferdighetene ytterligere siden hun trollbandt de fremmøtte på Øyafestivalen i 2013, før hun i det hele tatt hadde albumdebutert.

  • Sted:  Lille Ole Bull
  • Dato: tirsdag 25. oktober 2016
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  320 + billettavgift, inkl garderobe
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Support:  Hear Me Roar
  • Kjøp billetter

Det snakkes ofte om karrierer som tar av som en rakett, men sjelden stemmer uttrykket så godt som i Monica Heldals tilfelle. Etter at hennes egenfinansierte demo ga hennes innpass på by:Larm i 2012, skjedde ting veldig raskt for den unge bergensartisten. Året etter kom debutalbumet “Boy From The North”, som ble overstrødd av strålende anmeldelser og terningkast fem fra blant annet VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen og Bergensavisen - bare for å nevne noen. 

Triumfferden fortsatte med oppvarming for storheter som Tom Petty, Bjørn Eidsvåg og Ben Howard, turnering med sistnevnte og deltakelse på hans “Burgh Islands” EP som toppet iTunes-listen i Storbritannia, samt spillejobber på kryss og tvers i Norge og utlandet. Debutalbumet innkasserte også to Spellemannpriser for “Beste popsolist” og “Beste nykommer”, Gramo-stipend, og 21 uker på den norske albumlista. Stort bedre kan det rett og slett ikke gjøres. 

Starten på Monica Heldals historie var magisk, og fortsettelsen ser ut til å bli like fantastisk.

Dette skrev musikkpressen om “The One In The Sun”:

Monica Heldals forundringspakkeDagbladet  >>

Overbeviser igjen med magisk andreplate - Gaffa  >> 

Monica Heldal viser at det fremdeles finnes håp - VG  >>

SUPPORT: HEAR ME ROAR

Hear Me Roar, aka Roar Kopperstad, skriver og synger sanger med tidløse melodier om slitesterke temaer. Mye hjerte, minst like mye smerte, en hel del mørke men heldigvis også sterke streif av solskinn. Kopperstads melodier og tekster er av et sånt slag som åpner tårekanalene - på den gode måten. 

Historien om Hear Me Roar er historien om en sliten punkrocker som ble lei av å skrike folk i trynet hele tiden. Det er historien om en intenst ærlig låtskriver som strevde i mørket og som brukte sangene til veikart for å finne veien ut. 

Etter å ha levd en stillferdig tilværelse i hodet hans fant de vakre sangene veien ut til et lite publikum. Så begynte ryktet å spre seg. Ryktet om at  det var en formiddabel låtskriver og formidler gjemt i Stavanger. Plutselig opplevde Kopperstad at sangene hans traff folk. 

- Folk begynte å skryte. Denne musikken har blitt mast fram i lyset, smiler Kopperstad beskjedent.

Noen vil sikkert hevde at det Kopperstad driver med ikke er spesielt originalt. Til det har han et passe spissfindig og selvutleverende svar: 

- Det er i det minste ingen andre som kan skrive og synge om det jeg føler så godt som meg selv, humrer han. 

Det låter oppriktig, intenst og vakkert. Det er kanskje en utfordring å jobbe fram en slik artist i dagens hype-jagende musikkindustri, men et slikt låtskrivertalent bør ikke få lov til å forbli en lokal hemmelighet særlig mye lenger.

Hear Me Roar vant nylig vestlandsatsinga på 100 dagar på Stord og spilte hele 15 festivaler på hele vestlandet i sommer.


Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER