MENY

Sting

 • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
 • Dato: fredag 26. juni 2015
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  690 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 år må komme i følge med voksen
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

  TIDER:
  Portene åpner: 19:00
  Suzanne Vega: 19:45 - 20:30
  Sting: 21:00 - 23:00 


  SUZANNE VEGA blir Sting sin spesielle gjest 26. juni. Les mer her  >>
   

Bergenhus Festning - Plenen

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, del av Bergenhus Festning

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Sting
Play

Følg bergen live

Sting

Vi er særdeles fornøyde med å kunne annonsere at enda en verdenskjent artist er klar for Bergen i sommer: fredag 26. juni entrer Sting og hans fem manns sterke band scenen i vakre omgivelser på Plenen på Bergenhus Festning. Konsertene vil inneholde låter både fra The Police og solokarrieren til den verdenskjente artisten.

 • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
 • Dato: fredag 26. juni 2015
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  690 + billettavgift
 • Alder:  Under 15 år må komme i følge med voksen
 • Kjøp billetter

Komponisten, sangeren, skuespilleren, forfatteren og aktivisten Sting kommer fra Newcastle og flyttet til London i 1977 for å etablere The Police sammen med Stewart Copeland og Andy Summers. Bandet ga ut fem studioalbum, mottok seks Grammy Awards og to Brit Awards (tilsvarende vår Spellemannpris), og ble innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame i 2003.

Siden 1989 har Sting gitt ut 14 solo-album og mottatt ytterligere 10 Grammy Awards, to Brits, en Golden Globe, tre Oscar-nominasjoner, Billboard Magazines Century Award og MusiCares 2004 Person of the Year. Han er medlem av Songwriters Hall of Fame, og vil i desember motta den prestisjefulle Kennedy Center Honors. I løpet av karrieren har Sting solgt nærmere 100 millioner album som soloartist og medlem av The Police.

«The Last Ship», Sting’s siste utgivelse, er inspirert av hans minner fra skipsbyggervirksomheten i Wallsend i Nordøst-England der han ble født og vokste opp. Et nytt teaterstykke med den samme tittelen der Sting har skrevet musikken, hadde nylig premiere på Broadway i New York. Stykket fikk glimrende anmeldelser og ble hyllet av Associated Press som «thrilling with powerful performances, outstanding songs, and real heart». Fra 9. desember og frem til 10. januar 2015 vil Sting selv stå på scenen på Broadway i stykket, som karakteren Jackie White.

Sting har hatt roller i mer enn 15 filmer og er forfatter av to bøker, deriblant New York Times-bestselgeren «Broken Music». Hans støtte til humanitære organisasjoner speiler hans kunstneriske virke og universelle appell. Sammen med konen Trudie Styler etablerte han i 1989 Regnskogfondet for å bidra til å beskytte verdens regnskoger og urbefolkningen som lever i regnskogområdene.

SUZANNE VEGA blir Sting sin spesielle gjest, les mer her ->>

Sting fredag 26. juni inngår i konsertserien Bergen Calling.

Mer info: bergencalling.no // bergenlive.no // livenation.no

Konserten arrangeres av Live Nation og Bergen Live

  

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER