MENY

23. Feb 2013

Bjørn Berge får terningkast seks for sitt nye album. Opplev ham på Garage fredag 1. mars!

Bjørn Berge sitt nye album "Mad Fingers Ball" er nå i salg. Sjekk terningkast seks-anmeldelsen i BA! Fredag 1. mars kan han oppleves live på Garage.

Jørgen Sandviks (Real Ones) er support med sitt blues/rootsbaserte prosjekt "Absolutt solo!"

Flere ganger vinner av Spellemannprisen og ellers høyt dekorert bluesgutt, Bjørn Berge har aldri lusket stille rundt i korridorene. Gitaristen som opprinnelig vokste opp i Sveio på den forblåste delen av Vestlandet har slått seg opp som en av landets ypperste gitarister, bluestilknytning eller ei. Han debuterte som soloartist i 1997 med platen ”Bjørn Berge” og har siden den tid foret det norske folk med potent blåtonemusikk i jevnt trav.

Å oppleve Berge på plate er selvsagt en berikelse i seg selv, men han er også viden kjent for å gi musikken både en og to dimensjoner ekstra når man ser han i levende live. Nordmannen som også har gjort en haug med konserter utenfor landets grenser, opptrer som regel aleine når han gjør konserter. På denne måten har han full kontroll på det dynamiske og kunstneriske uttrykket. 

Fredag 1. mars tar han altså med seg ”stompcasen”, gitaren og den mørke røsten for å gi deg et fyrverkeri av en konsert i kjelleren på Garage. 

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER