MENY

05. Nov 2013

Haim til Bergen 12. februar!

Musikkbransjen har vel ikke vært mer begeistret over et søskenband siden The Jackson 5. De tre søstrene i Haim har lenge triumfert på en velfortjent mengde nasjonal og internasjonalt hype. Og de forvalter hypen riktig. 

Billettsalget starter onsdag 6. februar kl 09.00 via Billettservice


Haim fra Los Angeles har fått spaltemeter på spaltemeter med ros i både norsk og internasjonal musikkmedia, inkludert hyllest for sommerens konsert på Øyafestivalen. Det er en stor glede å ønske bandet velkommen til Bergen og presentere dem for deres fans her vestpå.

Etter de suverene singlene "Forever", "Don't Save Me" og "Falling" slapp de albumet ”Days Are Gone”, og anmelderne sparte verken på ros eller de gode superlativene. VG, Dagbladet og Dagsavisen har allerede trillet femmeren. Sistnevnte berømmer Haim for å leve opp til sin egen hype og mener at ”det er bare deilig når Haim smører litt (vel) tjukt på”.

Vi kan ikke være annet enn hjertens enige og ser enormt frem til deres hinsides meloditeft og gnistrende spilleglede live på USF Verftet onsdag 12. februar. Lydbildet er en miks av klassiske Fleetwood Mac-takter og grom 90-talls-R&B. Med andre ord alt du trenger for å lyse opp en mørk februarkveld.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER