MENY

22. Oct 2012

Kaizers Orchestra-finale lørdag 31. august 2013 på Bergenhus Festning!

Det finnes knapt en ting Kaizers Orchestra ikke har oppnådd i løpet av sin drøyt 10 år lange karriere. Helt siden debuten ”Ompa til Du Dør” sakte men sikkert klatret til toppen av de norske salgslistene, har sekstetten vært ustoppelig. Det er mange grunner til det. To av de viktigste er at de skriver låter med sjelden appell, og kanskje viktigst av alt – de er ett av de beste livebandene Norge noensinne har sett. Besøkstallene på konsertene deres forteller alt om det.

I 2011 var de hovedtrekkplaster på samtlige av de største norske festivalene, deriblant Øya og Hove. En unik oppgave ikke engang internasjonale superstjerner har blitt tilgodesett med. La oss også legge til at Kaizers Orchestra fylte Oslos største konsertarena, Oslo Spektrum i april det samme året. Og spilte på Orange scene på Roskilde-festivalen foran 50.000 elleville publikummere.

I tillegg kan vi en føre opp en konsert på Plenen ved Bergenhus Festning i august 2011, hvor alle de 6700 billettene fikk eiere i god tid før konsertstart. Føy til fire utsolgte hus i Grieghallen i februar 2012, og bildet på suksess er komplett. 

Billetter i salg fra tirsdag 23. oktober kl 10.00!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER