MENY

18. Feb 2012

Ozzy Osbourne & Friends hyller vennen Tony Iommi i Bergen 29. mai!

Fredag 17. februar meddelte Black Sabbath at de på grunn av gitaristen Tony Iommis kamp mot lymfekreft ikke kan gjennomføre den kommende turnéen som planlagt. Istedenfor å kansellere konsertene har bandet bestemt seg for å hedre Iommi ved å gjennomføre turnéen, dog med en annen besetning.

Ozzy Osbourne tar med seg noen av sine velkjente musikervenner til Norge slik at konsertene på Bergenhus Festning 29. mai og Oslo Spektrum 31. mai blir en hyllest og støtte til vennen og Black Sabbath-originalmedlemmet Tony Iommi.

Til begge Norgeskonsertene vil Ozzy Osbourne & Friends bestå av Black Sabbaths originalmedlem Geezer Butler på bass og Ozzys gamle våpendrager Zakk Wylde på gitar. I tillegg er det bekreftet at Ozzy har fått med seg sin gode venn og tidligere Guns N’ Roses-gitarist Slash både i Bergen og Oslo! Flere gjester blir føyd til listen etterhvert som Ozzy får samlet styrkene og gjort klart for turnéstart på forsommeren.

Det blir altså ikke Black Sabbath vi får se på scenen i sommer, men det er et uhyre sterkt lag med Ozzy, Geezer Butler, Zakk Wylde og Slash stiller opp for å hedre sin kollega og venn Tony Iommi.

Samtidig som våre tanker og håp om en snarlig friskmelding går til Tony Iommi, kan vi konstatere at Norge tross alt kommer til å få ta del i to store konsertopplevelser til sommeren. Det er ingen tvil om at dette er et verdig og knallsterkt alternativ som står på scenen i Bergen 29. Mai og Oslo 31. Mai!

Les hele pressemeldingen fra Black Sabbath her

Billetter kjøpt til Black Sabbath gjelder også til Ozzy & Friends. Publikum som ønsker å refundere kjøpte billetter kan gjøre det INNEN 30. APRIL på det stedet billettene er kjøpt.

Billetter betalt med kort og sendt hjem per post returneres til: Billettservice AS, PB 607, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten “BLACK SABBATH - REFUSJON”. Må være kundesenteret i hende FØR siste frist for refundering er utløpt.

Billetter som er tilsendt som vedlegg i e-post (TicketFast); ring 815 33 133 og oppgi ditt referansenummer. Billettene vil da bli refundert per telefon, og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt under betaling.

Billetter som er kjøpt hos Posten, Narvesen & 7-Eleven: Kontakt Grieghallen for konserten 29. mai og Oslo Spektrum for konserten 31. mai  for refusjon

Vi gjør oppmerksom på at serviceavgift til Billettservice ikke refunderes

Mer informasjon på www.billettservice.no (menyfeltet ”Hjelp - spørsmål & svar”)

Konsertene presenteres av Live Nation (i samarbeid med Bergen Live i Bergen 29. Mai)

For ytterligere informasjon, kontakt Live Nation tlf 23163260 eller www.livenation.no eller Bergen Live tlf 55215060 eller www.bergencalling.no (for spørsmål i tilknytning Bergen 29. Mai).

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER