MENY
 • Tasting Sessions

ETT HUS – MANGE MULIGHETER

 • Snekkerbrakken er et unikt og totalrenovert selskapslokale med beliggenhet i idylliske omgivelser inne på Bergenhus festning, ett av de eldste og best bevarte festningsområder i Norge.

  Lokalet passer perfekt for bedriftsarrangementer som konferanser, seminarer, produktlanseringer, bedriftsfester, teambuilding samt private bursdagsfester, konfirmasjoner og bryllup.

  Snekkerbrakken er et lokale som tilbyr skreddersydde pakker. Med privat hage og store uteområder er det nok av plass å boltre seg på.

  Snekkerbrakken drives av Bergen Live, som har mange års erfaring som arrangør av store og små konserter og som vertskap for internasjonale celebriteter.

Ett hus - mange muligheter

 • Ta kontakt

  Ta kontakt for mer informasjon:

  E-post: sb@bergenlive.no 
  Tlf: +47 55 21 50 60

 • Konsertvorspiel i Snekkerbrakken

   

   

   

   

   

   

   

   

  I høst arrangerer vi konsertvorspiel med god mat og drikke før Brit Floyd sin Pink Floyd-hyllest og Maria Mena sin julekonsert. Bli med!

 • Bergen Live Tasting Sessions

  Snekkerbrakken er en arena hvor gode smaker, sosialt samvær og hygge står i fokus. Det er derfor en stor fornøyelse å introdusere konseptet Bergen Live Tasting Sessions, hvor vi sammen med utvalgte samarbeidspartnere vil invitere til store opplevelser for ganen. Les mer>>

 • Bergenhus Festning

  Snekkerbrakken ligger inne på Bergenhus festning, som er et av de eldste og best bevarte festningsområdene i Norge.

  Historien kan føres tilbake til middelalderen da området var kongssete og det er en rekke historiske bygninger på området. Mest markant er den 750 år gamle Håkonshallen og Rosenkrantztårnet fra 1500-tallet.

  Klikk for stort bilde >> 
BERGEN LIVE PARTNER